Spørgsmål & Svar – del 2

Spørgsmål: Har du spist noget, med en masse kulhydrater, da du i gang med LCHF eller har du været streng i al den tid ? (Noget, der ikke CARB, såsom pasta eller slik)

Svar: jeg har ikke til formål at tabe sig, så jeg ikke kører superstrikt LCHF. Fordi jeg udøver, jeg spise lidt flere kulhydrater, men så i form af bær, nogle rodfrugter, grøntsager og nødder og lidt mørk chokolade tider. Men jeg har aldrig spise brød, pasta og slik. -Og er du i stand til at spise alt, hvad der er på din tallerken, når du spiser på Cafe viskan ? Haha, ja. Når jeg spiser, jeg spiser en masse. En af fordelene ved lågkolhydratskost er, at du lærer, når du virkelig er sulten. "Äggtestet" er et godt eksempel. Når du tror, du er sulten, så spørg dig selv; jeg ønsker at spise et æg? Hvis svaret er nej, de var sikkert ikke sulten, men bare sulten ; )

Spørgsmål: må du kun Spise morgenmad, frokost og middag så er du ikke spiser ifølge de periodisk faste eller det sker, at det glider lidt ned mellem mål og nogle gange også ?

Svar: Det har en tendens til at være frokost og middag. Når jeg spiser vej 12, jeg spiser så meget mad (og lidt kulhydrater), at jeg ikke bliver sulten før aftensmaden. Men jeg tog før middag, jeg plejer at tage noget før. Type æg eller smoothie.

Spørgsmål: Hvor ofte skal du træne? Kan du give et eksempel på en typisk træningsuge?

Svar: Nu har det været slemt med uddannelse. For meget sygdom og det job, har sat en kæp i hjulet for uddannelse. Men normalt er jeg træner 4-5 gange om ugen. Så for det meste crossfit. Crossfit er en stor form for motion, da det er meget forskelligartede. Nogle gange kan jeg køre den sædvanlige fitness også, men ikke nær så ofte.

Spørgsmål: Hvorfor det er så vigtigt at spise så meget fedt produkter? Du kan ikke bare skære ned på alle kulhydrater, men at begynde at spise fedt?

Svar: Kroppen skal have energi til at fungere. Den energi du får fra kulhydrater og fedt. Hvis man udelukker begge disse havne kroppen i sult i stedet.

Spørgsmål: jeg har målt total kolesterol på de 14 sidste uge, og er lidt bekymret over siden da. er tilbøjelige til at have været høj, før, fordi det er genetisk, men det var disse værdier, at den læge, der sprang i taget af, i princippet. Nu prøver jeg at udelukke fløde, smør, kokos, smør og andre fedtstoffer, som jeg fik at vide (undtagen i naturlige fødevarer som nødder, laks, osv.) Men jeg er noget skeptisk, at det er så farligt, som det er fremhævet på samme tid, jeg ved, at der er en usædvanlig høj værdi. Hvad er dine tanker om en situation som denne?

Svar: Der er ingen, der forklarer kolesterol bedre end kostdoktorn. Læs hans forklaring her. Jeg testede mit kolesterol før og efter LCHF. Et indlæg om dette her.

Spørgsmål: Kan du legge ud på en liste med de film, som du vil anbefale? Hvis kosthold som ek ‘ s. ren mad, sukkerfri mad, har mad, osv.. Evt. andre film om trening eller lignende.

Svar: disse er mine yndlings film:

Big Fat Løgne Matrevolutionen Den Tynde på Fedme (Ep. 1): En Epidemi for Hvert Organ Den Tynde på Fedme (Ep. 2): Sygeligt Sød Den Tynde på Fedme (Ep. 3): Sult og Hormoner – En Ond cirkel Den Tynde på Fedme (Ep. 4): Sukker – En Sød Afhængighed Den Tynde på Fedme (Ep. 5): Generation XL Den Tynde på Fedme (Ep. 6): A Fast-Paced Fastfood Liv Den Tynde på Fedme (Ep. 7): Stoffer, Cigaretter, Alkohol…og Sukker?

Leave your comment