Spørgsmål og svar!

Mange spørger sig selv, hvordan de olier, der virker, og hvordan nemmeste at bruge dem. Jeg bruger sönderklippta hanndukar med varmt/lunkent vand og bland olier i en lille flaske fra apoteket.

Tidligere indlæg om olier: Det er nu omkring 1,5 måned siden jeg smed alt, hvad huden udrensning og cremer og begyndte kun at bruge olier. Jeg køre 2/3 mandel olie og 1/3 ricinusolie. Fås på apoteket eller i helsekostforretninger. På apoteket for at få begge til omkring 100-lappen.

Om aftenen den gnider jeg satte hele ansigt med denne blanding, og vask det væk med en fugtig håndklæde. I morgen skal jeg gøre noget. I fortiden, hvor min hud er fedtet og tør på samme tid. Efter rensning var udsat for jättetorrt, og i eftermiddag, fedtet at røre ved. Nu er det er det dilemma, helt væk. Folk har selv kommenteret på, hvor flot min hud er blevet.

Og mine flasker er stadig halv-fuld! Så ikke kun god, men billig. Kan det blive bedre? Du har ikke testet det, så gør det!

Læs hele indlægget her:

Leave your comment