Omdirigeret: “vil jeg Få ernæringsmæssige mangel, når jeg går på en kost?”

Spørgsmål:

Jeg abonnerer på MåBra og kærlighed, når det kommer! Da 1,5 år har jeg været ved at tabe sig og for at få så gode råd, tips og interessant læsning.

Jeg startede på for 85.4 kilo og er nu nede på 69 kilo. Jeg har kørt efter dit eget hoved, og det er blevet lidt kulhydrater og mere protein og grøntsager og ost. Jeg stod stille længe efter -10 kilo og trampede på 75 kg og så sprang jeg morgenmad. Jeg har hørt, at du skal ændre noget til at chokere kroppen en lille smule, så nu er det nok med agurk, ost og kaffe til frokost.

Jeg får nu en lidt "nojjig" er, at det ofte er de historier, der ikke får nok næring, vitaminer osv, hvis du trækker ned indtagelse. Jeg vil gerne for at få nogle råd og tips om dette, så jeg ikke gør galt, og kroppen tager skade og ikke føler sig godt om min nye vaner.

En normal uge, jeg har stegt kål eller broccoligratäng og almindelig salat som den "korte mad" og derefter salladsost, kylling, skinke, tun eller anden fisk. Det virker både til frokost og aftensmad. Hvilken dag i ugen eller i weekenden, jeg spiser nogle ris eller kartofler. Kan du rådgive mig, eller give nogen tips om, hvor jeg ellers ville diskutere med nogen?

Cecilia

Svar:

Hej Cecilia,

Bravo, hvad et fantastisk flot resultat du har opnået>>Læs hele svaret her!

Psst! Her kan du beregne dit daglige kalorie behov og BMI.

LÆS MERE:

Kan du kombinere lav CARB med 5:2?

Lite LCHF-bacon innan det är dags för 5:2-fasta?

Det er muligt at kombinere lav-KULHYDRAT med 5:2 metode? Vores viktcoach reagere på den omdirigeret! Læs mere: Kan du kombinere lav CARB med 5:2?

Viktcoachen: Så du vil være motiveret til at arbejde ud

Motivationen är duktig på att gömma sig. Marie Tegnér hjälper dig att hitta den!

Hvordan har du tænkt dig at gøre for at slippe af med extrakilona og finde träningsglöden? MåBra ekspert give deres bedste motivationstips! Læs mere: Så du vil være motiveret til at arbejde ud

Den mad, der kan skrumpe din fedt celler

Dette er mad at nyde i en dobbelt forstand: en solid tygge og gøre fedtceller en ordentlig kamp! Læs mere: den Mad, der krymper din fedt celler!

Leave your comment