Omdirigeret: “Skal jeg spise mindre dagen efter en fest?”

Spørgsmål:

Jeg har endelig besluttet, om den virkelig er (håber jeg) til at miste den overskydende vægt, at jeg har gennemført de sidste 7 år. Gennem din hjemmeside, jeg har fået tips om, hvordan at tælle kalorier. Jeg kan lide lister og organisation, og tror det ville passe mig. At tabe sig jeg skal spise omkring 1400 kcal om dagen. Spørgsmål: Hvis jeg en dag spiser mere end det (på grund af, for eksempel, en part) skal jeg spise mindre end 1.400 kcal om dagen efter, eller blot fortsætte som hidtil?

Anna

Svar:

Så godt, at du har besluttet dig for! Men fjerne, Men fjern det lille "jeg håber," fra din bevidsthed. I stedet sige, at du vil lykkes denne gang. Du vil sandsynligvis vide>>Læs hele svaret her!

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål til viktcoachen Marie Tegnér? Du kan gøre dette!

LÆS MERE:

Køb Marie Tegnér 5:2-bog til en speciel pris!

Skynda dig att köpa Marie Tegnérs populära 5:2-bok innan den säljer slut igen!

Den første udgave af MåBra-viktcoachen Marie Tegnér succébok "5:2 for kvinder’ solgt ud – men nu har vi det tilbage på lager! Som MåBra-læsere, du får det til en god pris. Bestil bogen her!

Fix form med fast: mere End 40 nye 5:2 opskrift!

5:2-recept!

Interessen for 5:2 diæt og kalorismarta retter fortsætter med at stige. Her, vores viktcoach og 5:2-ekspert Marie Tegnér, der er indsamlet 40 lav-kalorie-tips – perfekt til de dage, du er fastende, eller ønsker at holde tilbage på kalorie indtag.

Mere 5:2 opskrifter!

Nye 5:2 opskrifter – alle under 200 kalorier!

52-recept

Læs også: Nye 5:2 opskrifter – alle under 200 kalorier!

Leave your comment