Omdirigeret: “mad Kan forebygge Alzheimers sygdom?”

Spørgsmål:

I min familie, vi har alzheimers. Jeg forsøger at lære mere om, hvordan du kan forhindre det med kosten. Det ser ud til, at mad uden animalske proteiner, der er den bedste. Hvordan kan jeg vide, at jeg kan have i mig alt det, jeg har brug for, hvis jeg skifter til en vegetarisk eller vegansk?

Lena G

Svar:

Dit spørgsmål er meget vigtigt, og på samme tid komplekse. Jeg er ikke>>Læs hele svaret her! Stil et spørgsmål til nutritionisten Anki Sundin her.

LÆS MERE:

De grøntsager, der forynger din hjerne med en fyldt 11 år!

spenat-gronkal-bra-for-hjarnan-minnetBliver ældre, behøver ikke at betyde en dårligere hukommelse. Her er den super mad, der holder hjernen besked! Læs mere: de Grøntsager, der forynger din hjerne

Få en sundere krop med grøn m

Vegetarisk kost är bra för blodtrycket.

Tid til at springe kød? En vegetarisk kost kan have lige så god effekt på blodtryk, at hvis du mister fem kilo på i vægt, ifølge en ny undersøgelse. Læs mere: Få en sundere krop med grøn mad

"Vegetarisk mad kan ikke ligner en brun rod"

Vegetarisk mat måste se vacker ut, menar David Frenkiel från Green Kitchen Stories. BILD: GreenKitchenStories.com

Vi har mødt David Frenkiel fra vegobloggen Green Kitchen Stories. Her er hans bedste tips til, hvordan du får mere grønne fødevarer i dit daglige liv! Læs mere: "Vegetarisk mad kan ikke ligner en brun rod"

Leave your comment