Omdirigeret: “jeg er Nødt til at arbejde med alle de kalorier jeg spiser?”

Spørgsmål:

Når jeg googlede og læs om vægttab, jeg forstår, at for at gøre op med flere kalorier end hvad du får i. Jeg spiser 1 rigtigt måltid om dagen, og får i mig omkring 900-1000 kalorier en dag. Betyder det, at jeg er nødt til at gøre mig selv med mere end 1000 kalorier på en træning?

Jeg er frygtelig utrænede gør ud med omkring 700 kalorier i 1 workout. Er det for lidt? Når jeg er i fitness 1,5 time om dagen 6 dage om ugen og er helt udmattet efter. Jättetacksam for svar!

Hilsen Lizette

Svar:

Åh, så godt, at du stiller dette spørgsmål, så jeg får mulighed for at udrede en misforståelse. Du er bestemt ikke alene om at undre sig, og derfor svarer jeg her i bloggen, så flere mennesker vil tage en del af svaret.

Dybest set er sandt, kravet>>Læs hele viktcoachen Marie Tegnér svaret her!

LÆS MERE:

Hvorfor ikke du gå ned i vægt, selvom du spiser sundt

Undrar du varför du inte går ner i vikt? Kolla om du hamnar i någon av dessa 8 fällor!Nye sundhedsmæssige tendenser skaber nye muligheder, men også nye fælder, at de kan give tilbageslag på vægten. Her er nogle af de almindelige fejl, vi laver. Læs mere: Hvorfor vil du ikke gå ned i vægt, selvom du spiser sundt

10 måder at undgå, at trangen til søde sager og junk food

Svårt att stå emot suget? Med de här smarta knepen blir det lite lättare!

Du har besluttet dig for at undgå bagværk, slik og friteret. Men så vil det pludselig – De Store Cravings, der er næsten umuligt at modstå. Her er 10 smarte tips, der vil hjælpe dig! Læs mere: 10 måder at undgå, at trangen til søde sager og junk food

Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

vikttjanster

Læs mere: Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

Omdirigeret: "jeg spiser 1300 kalorier, er det for lidt?" För att gå ner i vikt behöver man ofta dra ner på kalorierna – men ett alltför lågt intag kan dra ner förbränningen på sparlåga.

Se, hvordan viktcoachen Marie Tegnér svar bloggläsaren Emma, der ønsker at slippe af med deres overskydende vægt. Læs mere: "jeg spiser 1300 kalorier, er det for lidt?"

Leave your comment