Når det er let at vælge det rigtige

I dag til frokost blev jeg mødt af fire muligheder. For mig er det en selvfølge, men ikke for alle.

"Behandle sig selv" er et udtryk, som jeg ofte hører i forbindelse med Lchf. At du aldrig ville være i stand til/ønsker at spise lav Carb på grund af det faktum, at du kan aldrig nyde noget. Jeg tror det modsatte. Du kan virkelig spise godt, og med en god samvittighed med Lchf. De fleste af de mål, slik, kager, pasta og øl. Og selvfølgelig havde jeg ingen slik i begyndelsen. Men efter et stykke tid indså jeg, at det ikke var slik i sig selv, uden sukker. Slik smag smag, og sukker. Punkt. Og sukker er ikke godt. Sukker er afhængige af. Derfor, det er godt. Sikker på, chocolate er en velsmagende. Men 80-90% mørk chokolade indeholder ikke så meget sukker, og det er helt ok at spise nogle gange. Hvis du ønsker det. For man har ikke brug for det, når du kører Lav. Jo flere fravænnede på det sukker, du får, äckligare bliver sockriga chokolade og jo mere du vurdere kakao smag af mørk chokolade. Det samme gælder kager. Jeg laver kokos toppe af kun smør, kokosolie og æg. Hvor godt overhovedet. Det smager af kokos. Lige, som det skal. Hvis du vil kan du dyppe dem i en smule smeltet 90 % chokolade. Det er, hvad jeg kalder behandle mig.

Men tilbage til de fire valg. Vand eller sockrad drink? Tænk over det. Vejen til et sundere liv, er blot en knap væk.

Leave your comment