Nogle stemmer på CARB

Jeg skrev et indlæg om sukker for et par dage siden. Det fik så mange gode kommentarer, så jeg har listet dem her. Det kan være rart at læse, hvordan andre har oplevet deres overgange fra massen af kulhydrater og sukker til en bedre løsning. I begyndelsen kan det være vanvittigt svært. Det er der for de fleste mennesker. Men det går over!

Her er de indlæg med alle de kommentarer.

Elin: … men den søde tand er gået, og nu sidder jeg her på den anden side og sige det, alle de andre sagde: jeg tror ikke, det var muligt! Men det er så j-th muligt!

Johanna: Jeg fandt mig selv i går, "men åh min gud, jeg har ikke engang tænkt på eller kendte af min søde tand i dag"…er det muligt? Jeg har spist lchf i ca: 3 måneder nu, og det er først nu, jeg begynder at glemme, hvor markant min søde tand har været i fortiden. Hvor vidunderligt er det ikke =) At være i stand til at gå til købmanden uden at blive pint og plaget. Det er blandt de bedste ting, der skete for mig, for jeg har fået et helt nyt liv med LCHF.

Sara: Jeg havde ikke sat et mål om at starte LCHF:a, uden at der er uddannet til maraton og har bemærket, at lange sessioner gik bedre, hvis jeg spiste mindre carbs.

Anna: Ikke, vi tilbyder en förredetta alkoholiske på alkohol, men jeg matmissbrukat o jojobantat o kan ikke håndtere sukker "burde være i stand til at spise kage, nu når det endelig er"

Therese: Jeg er i gang med LCHF for omkring en måned siden, og den første uge var ikke behageligt. Havde en hovedpine, svimmelhed, svaghed, kvalme og kunne intet. Så en dag slog det over, og jeg følte pludselig stor! Ikke underligt, min stakkels krop reagerede så hårdt, når jeg havde hærget den år efter år.

Terese: Da jeg i gang med LCHF, jeg har fået en meget bedre balance i kroppen, og ikke den smerte i min mave, at jeg altid havde, når jeg har spist.

Malin: Nu om 4mån HELT sukkerfri er det ikke noget jeg selv synes om og kan nogle gange føle, at jeg BURDE være en sød tand, men nej! Så damn nice!

Malin: Når jeg har kaffe med folk, der spørger, "er du ikke selv en smule sulten?" Så jeg er næsten overrasket over min egen måde at tænke på. Jeg plejede at være ivrig om det DER?

Alma Så for 1 uge siden, og 4 dage, valgte jeg at udelade alt sukker, alle kulhydrater (eating overflade huller grøntsager). Og det virkede! Jeg kan gøre det! Jeg er stadig i en slags chok. Jeg, uden slik i mere end en uge..?

Ting der allerede er sket: – Jeg er mere vågen om morgenen. – Jeg har mere energi hele dagen. – Jeg vil ikke "akut sulten"/trang. – Jeg har sværere o længere søm. – Jeg er gladere. – Jeg har mindre problemer med maven.

Jeg er så lykkelig over denne nye liv, som jeg er stødt ind i ved et uheld. Det var egentlig ikke planlagt eller noget som helst.

Leave your comment