Med eller uden boller

Dette er, hvor godt jeg havde det for 1,5 år siden. Bolle både i ovn og din mund. Damn, jeg spiste en masse lort. Tragisk, når jeg tænker over det nu, set i bakspejlet. Da jeg var gravid første gang advarede/hånede/påpegede, de fleste af, at "du går aldrig tilbage til, hvordan du så ud før". "Du kan smide dine gamle jeans", osv, osv Syg en besværet. Så tog jeg mig og tænkte på, hvad jeg spiste. Stadig gik op 12-15 kilo. 2 måneder efter første søn var jeg tilbage til min ursprungsvikt. En lille degigare selv..

Nice, jeg tænkte, da jeg blev gravid igen, og trykket på princippet om mig, alt hvad jeg kunne og ville. Følte mig mærkeligt, hva baby. Det var sgu umotiveret til tingene. Kan forstå överviktigas argumentation, kunne lige så godt tage en anden, jeg er allerede fat. Gik op til den dejlige 83 kg!

Nu va kroppen i endnu dårligere stand.

Godt i gang med LCHF:en ret snart efter den lille blev født, og lykken var en kendsgerning. Ikke kun, at jeg er sluppet af med alle de svinefedt, jeg blev opdateret, er sluppet af med sukker trang, va, i princippet aldrig sulten.

Så nu har jeg kørt rigtig hårdt på det i omkring 1,5 år. Nu, det er slet ikke om vægt længere, men for at springe alle crap. Ikke mere sukker/frugt, halvfabrikata og masse, E:n…

Leave your comment