Lort tage dig til sukker.

Jeg er, som sagt, der er fastsat i verdens sukker trang. Her er en kort oversigt for de af jer der ikke har læst om det før:

Jeg har været fri for sukker-cravings i 3,5 år og er nu gravid for tredje gang. Den sidste graviditet gik jeg op 30 pounds og svælgede i kulhydrater og sukker. Nu er jeg halvvejs gennem graviditeten og sukker trang, er langsomt, men sikkert sneget sig tilbage. Og det afhænger ikke af, hvad jeg har spist. Denne skyld er jeg kun på den høne i maven.

Og jeg gør alt i min magt for at undgå sukker. Og jeg forstår alle jer, der sidder fast i sockerdjävulens klor. Det er svinjobbigt. Lejlighedsvis wolfing ned, jeg mig denne:

Russisk yoghurt, hindbær, vanilje pulver, kokos og cashewnødder. Og det er ikke så slemt alligevel. Men hvis du har været mejerifri for lang tid og ikke spist desserter og frugt, dette påvirker kroppen mere, end du tror. Og hjernen. Nu, jeg vil have det HELE TIDEN!!!

Leave your comment