LCHF uden fløde er det Muligt?

Nu vil jeg snart være gennem 4 uger af mejerifri kost. Man kan godt kalde det Lchf uden mælkeprodukter eller paleo uden frugt. Anyway… min Mave havde det godt før, nu føler, at det, om muligt, endnu bedre.

Før jeg startede med Lchf var min favorit mad, sushi og frisk pasta. Og jeg elsker sashimi og Carpaccio. Så jeg tror måske, at de sædvanlige Lchf:et" kan være en lidt for "gratäning". Det føles lidt som at du spiser som du spiste for 20 år siden. Fast minus en masse carbs så selvfølgelig.

Jeg henviser til gratiner, sammenkogte retter, gryderetter og tærter.

I aften gjorde jeg laks og rejer med aioli. Kanongott. Og uden fløde! Jeg snydt med färdigköpt aioli. Men hjemmelavet er så klar endnu bedre. Opskrift på aioli er tilgængelig her.

20121115-202843.jpg

Så her, jeg kan lide min CARB-fad: laks, rejer, aioli, spinat, tomat, peber og olivenolie.

Leave your comment