Lad din krop blive din vægt!

Uddannelsen går langsomt fremad. Eller det er vel at overdrive… Med ikke så mange uger tilbage, før barnet kommer, kan du ret hård. Foglossningar at nægte at frigive, og en træthed, der hænger over én som en tåge. Men jeg skal glæde os over, at jeg ikke er gået op for 30 pounds som sidste gang.

Og jeg kan faktisk træne en smule stille, selv om det går langsomt, og mere baglæns end fremad. Kropsvægt-bands, der er blevet til undsætning. Og de går til at vedhæfte, i princippet hvor som helst. Mit bedste sted er på træerne i sommerhuset. Ingen åbenhed, ingen stramme tights og ingen tilskyndelse. Bare mig og den flok af fluer.

20140612-190756-68876541.jpg

Bodyweight band

Til rådighed til at bestille her. Indtast den kode, CEFO10 for en 10% rabat!

bodyweight app

App ‘ en er gratis og kan downloades her

Leave your comment