Kneppe til højre!

Min fætter Jessica inspirerer mig meget syg. Hun kører hele ud. I alt, hvad hun gør. Jeg kan huske, da hun fortalte mig, at hun var holdt op med at spise sukker. Jeg tænkte: åh, hvad ked af det, jeg ville aldrig gøre, kan du ikke nyde noget overhovedet.

Og når hun kørte til gymnastik med få gentagelser og tunge vægte, jeg kørte den modsatte. For jeg var bange for at være stor.

Nu, jeg gøre lige som Jessica. Og 2 år uden sukker har gjort sit. Ikke mere gastritis, ikke mere oppustet mave, ikke mere hysteriske udbrud, og forfærdelige humørsvingninger, ikke mere bantande og sult, og frem for alt, ikke mere sukker cravings!

Og der med lette vægte og mange reps… ja, det gav ikke så meget. Jeg har trænet i fitnesscenter, så længe jeg kan huske. Fra og til i og af sig selv. Men for cirka et halvt år siden begyndte jeg at køre den modsatte. Som Jessica. Tunge vægte og færre gentagelser. Og det har givet resultater! Og jeg har ikke været den mindst stor. Kun de stærke. Stærk er den nye tynde.

20120807-212735.jpgJessica i en meget velegnet stof. Til rådighed til at købe her.

Leave your comment