Jeg har brug for din hjælp!

Jeg er elendig til at blogge. Jeg har aldrig selv læst blogs. Eller jeg klikkede på en andens blog, og derefter, men jeg følger den ikke. Så hvorfor er blogs jeg så?

Chancen.

Jeg arbejder med design og marketing og i mit job, er der mange kunder, der beder om bare blogs. Og jeg havde ikke noget godt svar. Havde ingen idé om, hvordan en blog arbejdet. Og den bedste måde at finde ud af, var at teste. Og jeg selvfølgelig var nødt til at skrive om noget, og så blev det LCHF jeg stadig plaget så meget om (i mine omgivelser).

Og nu, snart 10 måneder og en række vinklet kvällstidningsrubriker senere, så jeg er meget glad for at få e-mails fra folk, jeg ikke engang kender, der fortæller dig, hvordan jeg har inspireret dem til at føle sig så meget bedre, både gennem mad og motion. Det inspirerer mig. Det tilladt mig at fortsætte. Og selvfølgelig alle de kommentarer, tak så meget!

Så hvad gør jeg glip af? Hvad ønsker du at læse mere om? Mangler der noget? Hjælp mig!

Alt jeg skriver kommer fra mine egne erfaringer, eller om de ting, som jeg personligt kan lide, og hvad den står for. Det her med at "gå tynd"… jeg har naturligvis ikke set den titel. "Train hard – spise rigtigt" jeg står ved min mening.

Leave your comment