Ingela gik ned 12 pund – med hjælp fra morgen vandreture

Det er ikke muligt at gå glip af, Ingela Björkners glæden ved bevægelse. Efter en ulykke for otte år siden, hun var i en kørestol i to måneder. Et hårdt slag for en kvinde, der elsker at løbe og hiking.

Da hun endelig var i stand til at skrotte kørestol, havde ben muskler forkrøblede, og hun var tvunget til at lære at gå igen.

Til den ende var en 169 cm lang Ingela 72 kilo. Og de tungere hun blev, jo mere modstand, hun følte.

Dette på trods af, at Ingela er kostmedveten – hun har, blandt andre ting, har været en regional manager for weight Watchers. Men hvad hjælper det, hvis smerter i benene fører til, at hun ikke formår at brænde det, hun spiser?

For to år siden kom vendepunktet. Ingela spurgte hendes mand, hvad han mente om den kjole hun bar.

– Svaret var, at jeg så en lille luset ud i det. Men det var først, da jeg så et billede af mig selv som jeg forstod, at det havde et par ekstra kilo på kroppen, " siger Ingela.

Hun tog en beslutning. Hun ville begynde at gå. Kathryn huskede, at hun havde læst, at man bør gå mindst 10.000 skridt om dagen.

– Jeg troede, at jeg stiger med yderligere 2 000 skridt. I begyndelsen gik jeg så langt som jeg kunne. Derefter gik jeg den samme rute som nu, men det tog dobbelt så lang tid. Min gulerod var, at jeg ønskede at leve som før jeg sårede mig selv. Den rædsel var at være i en kørestol resten af mit liv.

For hver gang blev Ingela at blive en gladere person i tankerne, og smerte har fortaget sig.

Nu kalder hun ikke går til motion, men de er en del af hendes hverdag. Stegräknarappen Gå for hjertet er hendes følgesvend.

– Når jeg vågner, vil jeg hoppe i min promenadkläder og kører mellem 60 og 90 minutter, regn eller skinne. Når jeg komme hjem og få min velfortjente morgenmad, jeg føler, at jeg har været venlige over for mig selv.

I dag vejer Ingela 60 kilo. I september sidste år, hun gik på Kungsleden, en vandrerute i Lappland, mellem Abisko og Kebnekaise. Nu i september, løber hun Tjejmilen.

– Jeg føler mig som en prinsesse. Jeg kan bøje mine ben, kravle ned i kajakken og gøre alle de ting, der giver mig glæde i livet. Jeg glæder mig igen, og jeg var ikke i en årrække.

Psst! Du ønsker også at komme i gang med de daglige gåture? Gå ikke glip af MåBra challenge "12 000 skridt om dagen"! Deltag i vores Facebookevent-og mere til mabra.com/12000steg.

AF: Erik Olkiewicz FOTO: Anders Hjælpe

LÆS MERE:

Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

vikttjanster

Læs mere: Nå drömvikten & topform med MåBra ‘ s service!

Motionstabell – så meget at brænde dig

148389080-700x465

Her har vi samlet på, hvor mange kalorier du forbrænder under forskellige former for motion og aktiviteter – og hvor mange skridt uddannelse kan konverteres til.

At motionstabellen!

Så god er uddannelse mod depression

Att träna kroppen är bra för humöret!

Føler du dig ned på lossepladser? Så, det er mere vigtigt end nogensinde, at motion! Uddannelse hjælper nemlig kroppen med et protein, der er knyttet til depression. Læs mere: Forår fra höstdeppet! Så god er uddannelse mod depression

Leave your comment