Hvorfor har jeg aldrig en kvinde?

Spørgsmål: Jeg er en mand på 46 år: jeg er overvægtig (BMI 40 til 60), 2 meter lange, og IQ er 130. Uskyld. Ingen fysiske men, mere alvorlig end en underlig stortånagel. Hvorfor kan jeg ikke møde en kvinde, som jeg kan formidle min store lyst til nærhed?

Alene

Spørgsmål: Du spørger hvorfor du ikke kan opfylde en kvinde at være i nærheden af. Jeg svarer dig: det kan du.

Der er nogen for enhver smag, så også for dig. Men jeg tror der er et par forhindringer i vejen for din del. Dit brev er kortfattet, men jeg forventer, modløshed og fortvivlelse mellem linjerne. Jeg er naturligvis nysgerrig på, hvordan dit sociale liv ser ud, ikke bare din mangel på kærlighed og sex. Vil du hænge ud med venner og familie? Er du på arbejde og har du ting i dit liv, der interesserer dig? Din overskydende vægt kursus til bekymring på mange niveauer, og det forstærker naturligvis ikke dit selvværd.

Har du haft den bekymring, og alene i mange år, det er nemt at falde ind i depressive tanker. Når det kommer til at få hjælp med disse, før de slår rod, for de er virkelig lustens og håber fjender. Hvis der i løbet af hans barndom er stødt på modgang eller kig tilbage på de svære oplevelser i livet, kan den ensomhed af en helt anden karakter – kombineret med en følelse af sårbarhed, udelukkelse og mindervärde.

Alle ønsker nærhed, kærlighed og fællesskab, men mange tilsyneladende af egen drift trækker sig væk. Frygten for at blive afvist, og som er udpeget, ikke tør tage den risiko at søge det. Prøv at forstå, hvad det er, der forhindrer dig fra at opleve det fællesskab, du higer efter, og bryde den ned i små trin, der føler, at det er muligt for dig at gennemføre. Du ved, du rammer rigtigt, når det giver dig begejstring i stedet for at gøre dig passiv og modløs.

Ændringen er både rimeligt og realistisk lige nu? På en eller anden måde, er det nødvendigt, at du finder din indre power, men det er svært at ændre. Der er mange dygtige samtalsterapeuter, der kan hjælpe dig med denne indre vejledning. Jeg tror, du har brug for det.

Annica

Leave your comment