“Hvordan kan jeg stoppe bekymrende, at noget slemt vil ske?”

Spørgsmål:

Så her har det været for mig de seneste fem år: jeg får en panik angreb, når alt omkring mig falder til ro. Nu er jeg for eksempel har haft en stresset periode på arbejde, så kan jeg køre på, sover dårligt, og det job er det eneste, jeg tænker på. Så det beroliger alt ned og jeg tænker: Åh, sikke en lettelse! Så jeg sidder på sofaen i aften, og så slår det mig: Kan jeg have det så godt? Forestil dig, hvis det forsvinder, hvis noget forfærdeligt sker – hvad hvis jeg bliver syg og dø fra mine børn! Og så vil panikångestattacken, og det føles virkelig, som om jeg er ved at dø. Hvordan kan jeg bryde dette?

Afhængigt af den bekymring,

Svar:

Du har opdaget noget, der kan lyde mærkeligt: Glæde og kærlighed er svære følelser, fordi de også indeholder stor frygt>>Læs hele svaret her!

LÆS MERE:

Altid træt? Her er de mest almindelige årsager!

trött

Er du træt og gummiagtig, men for at forstå hvorfor? Det kan være på grund af stress, vitaminmangel, depression, søvnløshed og meget mere. Eller er det skjoldbruskkirtlen, som er dårligt fungerende. Læs mere: Altid træt? Her er de mest almindelige årsager!

 

GAD – når du bliver syg af bekymring for real!

kvinna-angest

Du kan faktisk blive syg af bekymring. Lær at læse og håndtere advarselstegn her! Læs mere: GAD – når du bliver syg af bekymring for real!

Leave your comment