Hvor syg er det at lade børn spise LCHF?

Ikke på alle, tror jeg.

Få ubesvarede godt tv3 ‘ s dokumentar i går. Jeg var en af dem. Men det giver mig intet at se på det, eventuelt irritation. Så er det bare så god til at springe.

Men jeg læser og hører allerede en masse kommentarer om emnet.

Og når igen, begrundelsen meste af følgende: – Mættet fedt er farligt. – Dem, der spiser LCHF udelukke alle kulhydrater. – CARB er et næringsstof, der er dårlig kost. – Hjernen har brug for sukker.

At mættet fedt er farligt, kommer fra de dårlige undersøgelser fra 50’erne. (bla. Ancel Keys undersøgelser: 6 og 7 lande undersøgelse) Jeg får i mig, langt flere vitaminer og næringsstoffer end jeg var, før jeg startede med lågkolhydratskost/low CARB ved at bytte ud tex pasta til broccoli, spinat, blomkål, osv., Og der er også tegn på, at de fleste mennesker, der spiser LCHF udelukker ikke alle kulhydrater. Du får i flere kulhydrater, end du tror, ved at grøntsager, nødder, bær og mejeriprodukter. Og selvfølgelig, skal hjernen til at "sukker". Men ikke i den mængde vi nærer kroppen med i dag. Kroppen er smart nok til at være i stand til at producere sukker hjernen behov via glukoneogenesen.

Jeg ser på, hvad forældrene i mine omgivelser giver deres børn. Frugt yoghurt, juice, hvede brød, grød, margarine, kiks, gifflar, risifrutti, pasta og halvfabrikata med en masse tilsætningsstoffer og E-numre.

Ville det på en eller anden måde være bedre end at give deres børn rigtig mad? Med rigtig mad, mener jeg, blandt andre ting. ingen mellemprodukter, ingen raffineret sukker og hvede. Det er, hvad jeg forsøger at skære ned på så meget som jeg kan.

Mit barn går i børnehave, og så spiser dom, der bliver serveret. Men derhjemme, vil jeg forsøge at holde mig til ovenstående. Og jeg er sikker på, at jeg gør noget godt for mine børn. Ikke den anden vej rundt.

LCHF har forskellig betydning for forskellige mennesker. Nogle stirrer sig blind på kolhydratsinnehåll og ikke på kvalitet. For mig, det betyder LAVE god kvalitet, ingen korn, ingen sukker. Ikke i form af frugt.

Leave your comment