Hvor har du været skjule dig selv?

Otis går! Hurra for det!!

Mindre hurra for, at jeg dybest set slet ikke er uddannet i et år. Den første halvdel af året, jeg var undskyldt på grund af brok, foglossningar og bråckoperation. Siden da har jeg ikke haft nogen undskyldning, udover det faktum, at Bali var svinvarmt, at jeg har så mange børn at tage sig af, at jeg ikke har tid, bråcket kan komme tilbage, jeg har absolut ingen tid og så videre. Således masse skitursäkter. Lige nu er min undskyldning for, at børnene netop har tilføjet sig selv, og jeg er bare nødt til at sidde i fred og ro, og find ud af, i det mindste En del Korrigere (læs tre). I øvrigt en fantastisk serie, du ikke bør gå glip af.

Og det er selvfølgelig rart med en lille smule af dårlige undskyldninger nogle gange, men ikke hver dag i 6 måneder.

Så hvad gør du? Jo. Opsætning af urimelige mål. Bare for en gangs skyld huh en lille sort eller hvid. Chancen for at fuldføre den plan, vil være meget større, hvis det næsten er urimeligt. I mit tilfælde er det lige nu, 3 km i en uge. I de fire uger. Gå/løbe/barnvagnsgå/løbe efter cykling børn.

Så motivationen: Nu vil jeg finde dig igen.

Leave your comment