Hvad lægen siger?

For lidt over et år siden var jeg med en læge for at tjekke et mærke på benet, som jeg fik for at være en af hudkræft. Hvilket det ikke var. Tour. Han var super venlig, og vi begyndte at tale om kost og kom ind på low CARB. Han var tøvende, men stadig meget positive. Han bad mig om at komme tilbage og tage blodprøve for at kontrollere, hvad "alt dette mættet fedt" og "alle disse æg" lavet med min krop. Så, jeg havde ikke spist LCHF i mere end et halvt år, men hvad han sagde, følge op hvert år, så du har noget at sammenligne med. Mine værdier så var fantastisk.

I dag tog jeg min anden blodprøve, for lidt over 1 år senere. Om en uge har jeg resultaterne. Meget nysgerrig, hvis noget ændres. Jeg har sat både den gamle og nye resultater, når jeg får et svar. Spændende!

Leave your comment