Hjælp! Mit barn nægter grøntsager

Min köksfria uge fortsat godt. I går, jeg var serveres sauce med mos majroer, når jeg kom hjem fra arbejde. Maden er ret omstændig med os hjem. Jeg vælger at fjerne:

  • Korn
  • Mejeriprodukter
  • Baljväxer
  • Sukker
  • Sødestoffer
  • Soja
  • Så meget e-numre som muligt

Min mand spiser LCHF fast med en masse af mejerierne.

Børn er kræsne med mad, og nægter alt, hvad de grøntsager, der er kaldet. Er begyndt at få en lille smule bedre, men rotmoset virker absolut ikke. Så det vil være en masse madlavning hvert måltid.

Men jeg ser ingen anden vej ud. Jeg ændrer absolut ikke på mine spisevaner. Jeg føler mig så godt at spise den måde, jeg gør, det ville være ren idioti at gøre det med henblik på at reducere antallet af potter. Johan meget godt med LCHF og kærlighed cremet saucer og oste. Og overvejer, hvordan han spiste i fortiden (et par kilo slik om ugen, liter liter og af den Gyldne glocken-juice og en masse sandwich), ville jeg ikke foreslå, at han spiser, at jeg for at reducere puljen-nummer. Risikoen for, at han vil blive træt af mejerifritt og gå tilbage til deres gamle frygtelige spisevaner er for stor.

Så når du hænger det på børnene. Hvordan får jeg dem til at spise flere grøntsager? Jeg forsøger at fjerne så meget korn og sukker som muligt, og sockerregeln arbejdet smukt hele sommeren.

Jer, der har børn: hvordan får du dem til at spise grøntsager? Jeg har prøvet alt. Gjort tal, og tvunget dem til at smage, sat frem, så de har evnen til at vælge for sig selv. Virker ikke.

Har du nogen gode tips?

Leave your comment