Hans sexkrav bryde mig!

Spørgsmål:

Vi er et par i deres 60’erne, der i dag er särbor efter tre år, der bor sammen. Jeg troede, han var manden i mit liv. Men efter et stykke tid forstod jeg, at han ville have sex meget ofte – måske 1-2 gange i uge. Han troede, at jeg ville have på mig sexet tøj og kan vække mig midt om natten, fordi han ønskede at have sex. Som jeg forstår det, har han tvångssex. Han kan begynde at onanere, når han ser mig halvt klædt på. Her opstod problemet. Hans sexkrav gjorde mig irriteret, det var diskussioner – og i sidste ende, han spurgte mig til at flytte. Vi kan stadig mødes, men problemet fortsætter. Især da jeg føler, at jeg aldrig får tid til at få spændt. Alt dette er meget stressende – jeg lyst til at kramme og være tæt, uden at det altid fører til sex. Jeg spekulerer hele tiden, hvis jeg er god nok. Hvad kan jeg gøre? /Barbro

Svar: Jeg fornemmer, at du ikke virkelig ønsker at give op på dette forhold. Du ønsker at udforske en sidste mulighed for at få det til at virke. Har du undret dig over, hvorfor du er stadig sammen? Din partner synes at have nogle problemer med den seksuelle grænser. Fælles seksualitet kræver respekt og hensyn til andre, og nogle gange er det betyder, at deres egen lyst og tilfredshed kan blive overset. Er åbne og ærlige over for hinanden, så normalt er i stand til at gå på kompromis så begge parter kan være tilfredse. Det lyder som om du virkelig ikke kan finde dig selv på samme bølgelængde. Tror du, du ville være i stand til at diskutere dine fremtidige forhold i en samtale, hvor i både kan blive hørt? Kommunikation er en absolut nødvendighed, hvis du ønsker at ændre og forbedre. Hvis du ikke tror, at du kan komme til en fælles løsning, der er stadig nok bare at sætte det punkt. Du kommer ikke til at lade forholdet underminerer på dit selvværd, men at være modig nok til at tænke positive tanker om dig selv. Prøv at se fremad og indse, at du er god til at gå fremad på sin egen, for nye muligheder. /Annica

Leave your comment