Første Rutakuten-deltageren er klar!

Så var det tid. Otte uger af rutakuten er gået. Alle deltagerne er her. Personligt har jeg IKKE færdig med endnu. For meget sygdom. Og så er du nødt til at hvile. Men jeg vil gennemføre kurset. Hvordan går det for dig? Er du klar?

E-mail venligst din efter-billeder til [email protected]

Vi vil starte med Kristin. Et godt eksempel på en ung, slank pige, der ikke ser LCHF som en diæt, men en sund livsstil. Dette vil være kristin ‘ s historie:

"På den 3 september 2012 og jeg startede min mor i kampen mod IBS & hvad vi gjorde, var at starte med det CARB, derfor har vi ændret på kosten. Ingen skøre overhovedet for os, fordi vi begge elsker alt, hvad der involverer CARB.

I dag, cirka et halvt år efter, så føler vi, at vi bedre end nogensinde, og livskvaliteten er i top! Min mor har næsten gået ned hele 10 kilo, og jeg har fået en sundere og mere fit krop.

Forestil dig, hvad kost og træning kan gøre. Der er ingen medicin i verden, der slår det!"

Leave your comment