Fra kogt, for at omelet, røræg, spejlæg, og tilbage til kogt.

Når jeg er i gang med LCHF:en to år siden, jeg altid kogt æg til morgenmad. Æg er den perfekte morgenmad. Men efter 1 at, jeg kunne ikke selv se efter, kogte æg. Så gik jeg på at de omeletter, blev træt af det, kørte, røræg, og nu er det sidste spejlæg. Men nu er jeg tilbage til square one. Kogte æg med smør og salt. Men nogle gange savner jeg kaviar. Elsker æg med kaviar, men det indeholder desværre masser af sukker. Men nu har jeg fundet dette; böcklingpastej. Har ikke testet endnu, men skal jeg handle næste gang.

En person, der er testet?

Böcklingpastej Næringsværdi per 100 g: Protein: 8,5 g Kulhydrat: 4,0 g Fedt: 50.0 g

Kaviar: Næringsværdi per 100 g: Protein: 9,5 g Kulhydrat: 16.0 g Fedt: 33.0 g

… kaviar har 4 gange mere sukker med 16 gram per 100 gram. Noget for LCHF, hvor du skal sigte på under 5 gram kulhydrat per 100 gram.

Leave your comment