En meget slap lørdag

Efter crossfitten i morgen, har jeg været mere død end levende. Gik til la mine med den lille og sov som en sten i 2 timer. Vågnede ved fire med verdens hovedpine. Kom, at jeg ikke drikker noget kaffe for en hel dag. Tog en kop, og hovedpinen var væk. Tragisk, at du er så afhængig af koffein. Men nu når jeg ikke spise sukker mere, føler koffein som en ret mild belastning..

Nu, når jeg kører om periodisk fastende er naturligvis at gå på frokost direkte. Dermed tab af kaffe. Jeg spiste ingen morgenmad før træning i morgen. Det er aldrig sket i fortiden. Nogensinde. Tog aminisyror før og protein efter. Jeg tror ikke, jeg havde klaret sig bedre, hvis jeg spist en masse før. Så jeg kører på en regelmæssig fast i et stykke tid, tror jeg.

I aften blev en stille aften med grill (igen), og uden at schlager. Nu: sover. I morgen vil der være crossfit. God nat.

20120526-224041.jpg

20120526-224048.jpg

Leave your comment