Egen frokost, meget undervurderet

Åh, hvor jeg elsker at være alene. Lidt dårligt med det de sidste par år. Men i morges, da søster Linn gik på arbejde, og jeg gik ned og spiste mit wifi i sig selv, jeg fik det, hvor ubeskrivelig dejlig følelse af ensomhed: gåsehud på bagsiden af låret. Skide sjovt. Det sker sjældent, og det sker kun når jeg er et sted alene. Da jeg var yngre var en klassisk gåshudsmoment dette: stå tidligt op, gå ud og købe en stor kop kaffe og gå ned og sidde på stranden og ind bølgerne. Helt alene. I dette tilfælde, Hawaii. (kan være en medvirkende faktor…)

Men tilbage til frokost: Fandt en lille dejlige hjørne Restaurant Stedet. Awesome salater, hvis du/i nærheden af Malmø. Et glas fredagsvin på det, og gåshuden er en kendsgerning.

20120608-143906.jpg

20120608-143916.jpg

Leave your comment