Den første del af “Spørgsmål & Svar”

Spørgsmål: "Har læst en del om Intermitterende faste, men ikke rigtig fik styr på, hvordan man skal forholde sig til kulhydrater. Forstå, at effekten vil blive bedre til at spise efter lchf, men det er givet til mennesket for at udelukke/skære ned på kulhydrater i henhold til PF?"

Svar: Personligt har jeg kun kørt periodisk fast på lågkolhydratskost. Fordelen ved det er, at blodsukkeret er allerede stabile. Hvis du spiser fødevarer, der ikke er at øge blodsukkeret så meget du vil ikke være så sulten mellem måltiderne. Sørg for, at du kan køre periodiske fastede den "almindelige kost", men jeg kan forestille mig, at det bliver meget sværere. Mere om Periodisk fastende her.

Spørgsmål: "jeg forsøger at få gravid, med at spise efter LCHF, da et par måneder, men jeg skal stoppe med det, eller hvad skal jeg tænke på under graviditeten?"

Svar: jeg kan ikke få adgang til INTERNETTET under mine graviditeter, men jeg var blevet gravid nu, jeg havde tænkt meget mere på, hvad jeg spiste, end under tidligere graviditeter. Det vigtigste er at lytte til deres krop. Er du jättesugen for eksempel, kartofler, måske er det et tegn på, at kroppen har brug for nogle flere carbs. Men at udelukke sukker og hvede, jeg havde forsøgt at gøre uanset. Jeg tror mere, rodfrugter, bær og nødder ville have været en god mulighed. Men sm sagde, lytte til din krop. Og glem ikke at spise omega 3! Held og lykke med graviditeten : )

Spørgsmål: "Hvad er formålet med Crossfit – sokker?"

Svar: Den "virkelige" sokker arbejde som kompressionsstrømper. Min opfattelse er, at det er varmt, hvis du har korte bukser, en bunden er ikke op til dine kalve på dødløft, og du dont nødt til at barbere dine ben hele tiden ; )

Spørgsmål: "Hvorfor vil du køre mejerifritt?"

Svar: jeg er periodare. Men som regel kører jeg mejerifritt. Min krop føles meget bedre uden mælkeprodukter. Men jeg har en tendens til at spise smør. Jeg føler indsendt forskel. Min mave let bliver oppustet, når jeg spiser andre mejerier.

Spørgsmål: "Hvorfor er du ikke spise frugt? / Hvad synes du om den hulemand kost?"

Svar: Det er et spørgsmål, mange spekulerer på, om. Forskellen mellem LCHF og paleo. Du kan sige, at LCHF er som paleo uden frugt og mejeriprodukter. Så når jeg spiser mejerifritt det er som paleo, selvom jeg ikke spiser frugt. Og her kommer "Hulemand kost". Hvad gjorde hulemænd virkelig? Og på mejerierne? Måske ikke. Ved frugt? Ja. Men ikke den slags frugt, som vi spiser i dag. I dag er frugt meget sødere end den var fra begyndelsen. Inden vi spiste frugt i efteråret for at øge på fedtet lag for vinteren. I den nordiske region, vi spiste tex vildäpplen og bær. Små sure æbler. Vi kan ikke få adgang til den super søde frugt hver dag, hele året rundt.

Og fruktose (frugtsukker), der hæver blodsukkeret markant. Og med det kommer blodsockerfall, der skaber en falsk sult og insulinpåslag hvilket resulterer i opbevaring af fedt. Derfor spiser jeg frugt. Frugt er slik.

Spørgsmål: "jeg har et spørgsmål angående mandelsmör og kokos olie. Hvad bruger du din mandelsmör? Kokosoljan jeg læser med dig (tro på det), at du kunne være underligt i maven. Skal du så undgå det? Eller mave-fix sig selv?"

Svar: Mandelsmör, jeg spiser det som det er, eller på fröknäcke og i smoothies. Nötsmör er også lækkert at spise sammen med selleri. Lyder kostigt, men prøv det! Kokos er en godt fat, at jeg ikke tror, du bør undgå. Kokos indeholder laurinsyre læs mere om det her. Kokosnødder, dog, kan være en lidt hårdere for maven.

Spørgsmål: "jeg spekulerer på, hvis du bruger den ngt særlige makeup?"

Svar: Når jeg bruger makeup jeg køre med mineral makeup. Nu har jeg en navngiven Mine. Bedre end Bare minerals, tror jeg. For at være lidt mere gennemsigtig.

Spørgsmål: "Fortæl os mere om, hvorfor du skal holde på de samme tidspunkter i periodisk faste. Jeg kører lidt forskellige, og synes det fungerer fint. Nogle dage har jeg hoppe morgenmad, den anden middag. Ikke de samme dage, selvfølgelig, men en smule afhængig af hvad der passer til min situation på den pågældende dag. Jeg lytter til sult og mæthed, og gør det muligt at styre. Efter en god frokost og måske en snack skipping, jeg aftensmad, og derefter spise morgenmad næste morgen. Et par dage senere, må jeg springe morgenmad og hurtigt indtil frokost. Men er det skadeligt på nogen måde?"

Svar: desværre, jeg er ikke periodisk faste ekspert… jeg har været i gang i 8/16-princippet (spise 8 timer, hurtig til 16 timer. Det afhænger også af, hvad man er på udkig efter med sin periodisk faste. Med henblik på uddannelse, jeg tror, det er godt at følge denne. Men gør du det at føle sig god, jeg synes, det ser ud til, at du har helt ret i der; lyt til din krop. Spis når du er sulten. Ignorer for at spise, når du ikke er sulten.

Spørgsmål: "Hvad er den bedste carb-tip-for en tur til et asiatisk land? sætte carb midlertidigt til side, og spiser de indfødte kost?"

Svar: jeg har rejst en masse i løbet af min CARB.tid, og jeg har aldrig bort fra dette. Måske lidt mindre fedt og lidt mere mad i stedet. Jeg var i asien i to længere perioder og det virkede godt! Meget æg, kokosnødder, kokosmælk, grøntsager og kød, og avocado. Det plejer at gå godt! Personligt havde jeg dimensioner elendig, hvis jeg har spist tex en sandwich eller en masse frugt, så jeg har ikke haft noget valg ; ) Held og lykke på din rejse!

Spørgsmål: "Er i ica stevia okay at spise, når man går til den carb?"

Svar: Stevia er ok. Stevia ikke vil hæve blodsukkeret. Personligt er jeg ikke fan af sødestoffer. Jeg bruger nr. Jeg tror, at det er lettere at falde tilbage i sockerträsket hvis du bruger sødestoffer. Selv om det ikke hæve blodsukkeret. Man bliver vant til den søde smag.

Leave your comment