De sundhedsmæssige fordele af Lchf

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg godt i gang med Lchf for at leve et sundere liv. Jeg startede da jeg ønskede at tabe sig. Ligesom de fleste af de andre jeg så Lchf som en viktminsknings kost. Jeg havde den plan at miste min vægt, og derefter begynde at spise "normalt" igen, dvs en masse kulhydrater og andet lort. For hvem ønsker at leve et liv uden sukker, alt godt har sukker i det. Så tænkte jeg for 1,5 år for sent. Nu har jeg sat min ingen sukker i min mund, og har ingen planer om at gøre det. Hvis jeg smager noget med en masse sukker nu, det smager meget mærkeligt. Så hvis der er noget galt med det næsten.. Og det er en kendsgerning.

Jeg havde håbet, som jeg sagde på vægttab, men det var den eneste af alle fordelene!

1. Ingen Sockerbegär Jeg er aldrig opsat på søde ting. Jeg tror, jeg har altid haft en meget afhængige af sukker. Når mit blodsukker er tidligere hoppede op og ned, og jeg var altid meget irritabel og sur. Jeg var nødt til at spise direkte ellers, det var et kaos…

2. Vægt Jeg gik ned til min normale vægt meget hurtigt med lav Carb. Nu holder jeg mig der. Må ikke gå mere ned i vægt, selvom jeg spiser som jeg gjorde, da jeg mistede min overvægt.

3. Ikke den samme træthed I fortiden, kunne jeg meget sjældent gå til gymnastik i aften. Var altid træt efter arbejde. Nu er jeg aldrig træt på samme måde.

4. Tykkere hår Okay, dette kan være en anden grund, men det er min teori. Efter min første søn, jeg har mistet en masse hår (som de fleste gør, når sygepleje, og ender med det), at jeg stod på badeværelset og råbte, mens hendes hår faldt. Frygtelig følelse, men helt naturlig under de fleste. Med søn nummer to, jeg tabte ikke mere end normalt. Hvilket resulterede i at mit hår er meget tykkere og bedre end nogensinde.

5. Bedre hud Min hud er også blevet meget bedre. Ingen udslæt/acne, osv.

6. Bedre mave Ingen gasser og ingen oppustethed. Jeg troede tidligere, at jeg var laktosintollerant, men jeg tror, det var kulhydraterne, at hvad der er den skyldige. Min gastritis jeg har ikke kännet af i meget lang tid.

7. Ingen myggbet Skrev om det for et stykke tid siden her!. Jeg tror i alle sager, der er udsat for mindre myggattacker, hvis du har mindre sukker i blodet.

8. Mindre huller i tænderne Endnu en teori, men det er vel ret indlysende rigtig. Sidste gang jeg var ved tandlægen, havde jeg ingen "huller", som jeg altid har haft før…

Så det er mine grunde til at spise lav carb high fat. Og det er ikke primært om at skubbe sig selv med fedt, men at spise naturlige fødevarer, uden en masse sukker, farvestoffer, konserveringsmidler, msg, og andet lort.

Leave your comment