At rejse alene med børn

Åh, hvad du sutter på en rejse, når du vågner død træt, selvom du har sovet 8 timer. Pitch black out, og regnen siler ned. Og en masse gange til at passe…

Før vi var fem i familien, jeg har taget med børnene på små ture. Kun jeg og en af de fyre på en gang. Absolut fantastiske ture! Børnene får personlig tid med mor, og det bliver lidt ligesom at rejse alene. Noget jeg altid elsket at gøre. Den første tur jeg gjorde med Siden til Mentawai Islands Kandui, en lille privat ø med surfresort, hvor jeg boede, før jeg fik børn.

Så gik jeg og Zion en tur til Bali. Nu er det Otis ‘ s tur til at følge med på en rejse. Det eneste spørgsmål er hvor?

Hvad har du et godt råd? Lange flyrejser er ikke noget problem!

Mine tre bedste steder på jorden: Maui Bali Mentawai Ø

Leave your comment