6 Härskartekniker – og hvordan man kan stoppe dem

Härskarteknikernas eneste formål er at manipulere og begrænse. Her kan du se de 6 fælles metoder, der kan opstå i en social sammenhæng, både i hjemmet og på jobbet. Lære at genkende dem i gang – så behøver du ikke at blive fornærmet og såret!

Projiceringsmetoden

Du får skylden for det, du klager over, på trods af det faktum, at du ikke har noget med det at gøre mere, end du ramt.

Scenarie: Du sige til din chef, at du oplever en stor arbejdsbyrde. Hovedet skubber problemet på dig ved at sige: "Det er faktisk et aktivt valg fra din side, at du skal gøre alt så perfekt."

Sige: Mener du, at jeg skal prioritere for at udføre mere uforsigtigt at være i stand til at gøre en større mængde? Tager du til at gå gennem alt, hvad jeg gør, så vil der ikke være nogen fejl?

Komplimangmetoden

Venligt, men luskede teknik, der har til formål at gøre dig i stand til at gøre noget ud over det forventede. Scenario: "Du er sådan en stjerne på, hvad du gør, vil du være i stand til at gøre dette, og dette også," sagde lederen, og smil og anerkendelse.

Sige: Hvad sjovt, at du mener, at jeg gør et godt stykke arbejde, og tak for den tillid, med flere opgaver. Men, desværre, vil det sandsynligvis være svært at holde den samme kvalitet, hvis jeg får så meget mere at gøre.

Stereotypmetoden

Behandling og straf af en person, der gør noget mere, end hvad der er forventet. Scenarie: et Par mandlige venner taler om at gå på fodbold. De har ikke bedt dig om, fordi de antager, at du er uinteresseret på grund af dit køn.

Sige: Hvis du ønsker at gå, så bare snakke om det. Hvis du ikke ønsker at, men du bør stadig spørgsmål: Har du ikke mig for jeg er en pige? Jeg er bare lidt nysgerrig efter, hvordan du tænker.

Processen med fjernelse

Forsømt af en person, når du er udelukket i en samtale, eller at nogen stjæler din idé. Scenarie: Du mærke, at stemningen i et rum ændrer sig, når du begynder at tale. Det bliver tavs og ser blev udvekslet.

Sige: Hvad rolig, det var. Er stemningen anderledes nu, når jeg taler eller er det bare mig der synes det? Spørg et åbent spørgsmål, og prøv at lyde nysgerrig.

Hierarkimetoden

Når du bruger deres dominerende position til at undertrykke andre. Scenarie: Du har taget et initiativ i din arbejdsplads, som ikke er værdsat af chefen. Hun/han bliver vred og hæver stemmen: "jeg er din chef, at du gør som jeg siger!"

Sige: Lad mig forklare, hvorfor jeg har tænkt over, hvad jeg gjorde, var godt. Tror du, hvad jeg siger, er en dårlig idé, så fortæl mig venligst, hvorfor efter at jeg fik en chance for at forklare.

Tidsmetoden

For at understrege, at en person er ældre, yngre eller nye på jobbet.

Scenarie: Du er ny på jobbet, og har købt kager til deres egne penge. Når du spørger boss, hvis du kan få penge for de udgifter, der er svaret dette: Du har ikke været her så længe, eller hvordan? Du vil have penge, før de andre der har været her meget længere end dig, det er ganske krævende for dig."

Sige: jeg ønsker ikke at have penge før alle andre. Jeg antager, at vi igen får de udgifter, der er koblet. Jeg er mere krævende, fordi jeg har været her en kort tid?

Læs mere: Elaine Eksvärd: Så stop hersker teknikker

AF: Julia Collinius og Anna Carsall BILLEDE: Thinkstock

Leave your comment